Capace WC

Oferte speciale

PrestaShop
Capace WC

Confortul utilizării fiecărei toalete depinde în mare parte de tipul capacului de WC care a fost ales pentru aceasta. Vă oferim capace WC universale, care sunt adaptate majorității vaselor WC. Capacele WC pot să se diferențieze din punctul de vedere a sistemelor de prindere sau a lățimii capacului, precum și a materialului din care au fost fabri...

Confortul utilizării fiecărei toalete depinde în mare parte de tipul capacului de WC care a fost ales pentru aceasta. Vă oferim capace WC universale, care sunt adaptate majorității vaselor WC. Capacele WC pot să se diferențieze din punctul de vedere a sistemelor de prindere sau a lățimii capacului, precum și a materialului din care au fost fabricate. Capacul pentru WC poate fi fabricat din următoarele materiale:

Duroplast,
MDF,
Polipropilenă.

Capacele pentru WC fabricate din materiale sintetice - polipropilenă sau duroplast - sunt din ce în ce mai populare. Capacele pentru WC produse din polipropilenă sunt ușoare și economice, în schimb cele fabricate din duroplast sunt mai groase și mai rezistente. Aceste capace pot fi oferite într-o singură culoare sau cu un imprimeu multicolor, care poate da rezultate foarte interesante în toaletele și camerele de baie moderne. 

Mai multe

Capace WC Contine 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 articole
Se afiseaza 1-2 din 2 articole