Seturi de baie

Seturi de baie

Aranjarea camerei de baie necesită alegerea adecvată a tuturor echipamentelor indispensabile, a mobilierului și accesoriilor care trebuie să se găsească în aceasta. Întregul aranjament interior trebuie să formeze o compoziție omogenă - în funcție de posibilitățile pe care le aveți Seturile pentru camera de baie, adică combinațiile de accesorii c...

Aranjarea camerei de baie necesită alegerea adecvată a tuturor echipamentelor indispensabile, a mobilierului și accesoriilor care trebuie să se găsească în aceasta. Întregul aranjament interior trebuie să formeze o compoziție omogenă - în funcție de posibilitățile pe care le aveți Seturile pentru camera de baie, adică combinațiile de accesorii care au același stil, vă vor fi de ajutor. În oferta noastră veți găsi seturi în mai multe stiluri - printre altele cel rustic, colonial, clasic, modern sau etnic. Vă oferim serii de produse care includ:


săpuniere, dozatoare pentru săpun, căni, recipiente pentru periile și pasta de dinți, perii de toaletă.

Seturile de baie din oferta noastră sunt fabricate în principal din ceramică și materiale sintetice moderne, care prin aspectul și structura lor imită perfect alte tipuri de materiale, inclusiv lemnul și piatra. Sortimentul bogat de modele, forme și culori vă permite să alegeți din seturile noastre modelele care vor fi adecvate atât pentru interioarele moderne și minimaliste, precum și pentru cele aranjate în stil clasic. Chiar dacă dispuneți de mijloace financiare reduse, vă puteți cumpăra un set omogen de accesorii pentru camera de baie, care se va prezenta foarte stilat și frumos. Toate produsele se caracterizează printr-un design atractiv și o execuție de excepție. Un element interesant îl constituie dozatorul de săpun care are posibilitatea de a forma spumă.

Mai multe

Seturi de baie Contine 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 articole
Se afiseaza 1-16 din 16 articole