Categorii

Flux RSS

Nu sunt adaugate fluxuri RSS

PROFITOP NET este o companie noua, formata din oameni cu experienta in domeniul sculelor si echipamentelor, care isi doreste sa ofere produse si servicii  la standarde inalte, mereu adaptate nevoilor clientilor si cerintelor existente pe piata. 
 
•Misiunea noastra este sa punem la dispozitie un produs care satisface pe deplin asteptarile dumneavoastra.
Eforturile noastre se indreapta catre gasirea mijloacelor necesare pentru a oferi calitate, rapiditate si cel mai bun raport pret-calitate. 
 
•Ne recomanda profesionalismul, suntem mereu interesati sa atingem performante in tot ceea ce facem, calitatea serviciilor pentru noi este o valoare de baza.

Compania noastra se ocupa cu vanzarea uneltelor, sculelor si echipamentelor in principal dar mai vindem si materiale de constructii si tot ce tine de instalatii.
In special ne axam pe vanzarea uneltelor si sculelor de mana , scule electrice,unelte si accesorii pentru gradinarit pentru utilizarea industriala , profesionala si casnica.
Compania TOPEX, infiintata in 1990, este cel mai mare distribuitor de unelte si scule de mana, scule electrice, unelte pentru gradinarit si accesorii pentru utilizare industrială, profesională şi casnica din Europa Centrala si de Est. Cu sediul in Varsovia, Polonia, compania Topex dispune de un portofoliu diversificat de peste 5000 de produse din categoriile enumerate mai sus, acoperind toata paleta cerintelor clientilor si impartite pe mai multe branduri, grupate in principiu dpdv al domeniului de aplicabilitate impartite in trei mari categorii: profesionale-pentru utilizari intense, semiprofesionale-pentru meseriasi/utilizatori curenti si segmentul hobby/ casnic/ economic.
TOPEX – brandul lider pe piata sculelor de mana ofera aproximativ 1500 de produse reprezentand linia de mijloc cu un raport calitate/pret optim, foarte apreciata de utilizatorii curenti. Pe langa Polonia, brandul este prezent in numeroase tari europene prin intermediul celor peste 80 de colaboratori. Oferta cuprinzatoare include: scule pentru mecanica, asamblare / fixare, constructii, decoratiuni, masurare, accesorii pentru transport si depozitare, elemente de iluminat si electrotehnice si produse pentru protectie si securitate in munca. Produsele Topex se adreseaza micilor meseriasi – persoanelor care lucreaza independent, reparand si imbunatatind. Datorita calitatii in continua imbunatatire si datorita faptului ca mentin preturile atractive, Topex reprezinta din ce in ce mai des si optiunea profesionistilor, sculele Topex permitandu-le acestora sa mentina preturi competitive pentru serviciile furnizate fara sa reduca din siguranta si calitatea muncii propriu-zise.

Celelelate branduri ale companiei TOPEX sunt:
NEO - scule pentru utilizari intense, de calitate ridicata, cu aplicabilitate in special pentru atelierele auto (vezi prezentare furnizor NEO)
GRAPHITE – scule electrice pentru semiprofesionisti (vezi prezentare furnizor GRAPHITE)
VERTO – scule electrice si accesorii alocate segmentului de mijloc; raport optimizat calitate / pret (vezi prezentare furnizor VERTO)
FRAME – scule si unelte pentru ateliere
TOP TOOLS – articole ieftine, adaptate segmentului hobby / casnic
Raspunzand la asteptarile clientilor, departamentul de control al calitatii pune in aplicare toate testele necesare pentru a verifica conformitatea cu standardele nationale si europene si teste aditionale, extinse, de verificare a fiabilitatii produselor. Datorita acestor tipuri de activitati, reclamatiile privind produsele TOPEX raman la un nivel foarte scazut.
O parte din ele se pot vedea in magaziunul nostru on-line www.profitop.ro iar celelalte le puteti gasi in cataloage.
Principalele categorii de produse sunt: unelte electrice, boloboace si drepare ,rulete , clesti si patenti, burghie, foarfece, ferastraie, ciocane, topoare, pile si taietoare de metal, menghine, slefuitoare si abrazive, instrumente zidarie, seturi de scule , dispozitive de masura si control, echipamente de curatat , echipamente de protectie, genti si cutii pentru scule, scule de gradinarit, lampi si lanterne , aparate de sudura cu acesorii, , scule hidraulice, scule pneumatice, generatoare electrice.
La partea de instalatii avem tevi si fitinguri atat pentru instalatii interioare cat si pentru cele exterioare cum ar fi :tevi de polietilena, PVC, PPR, hidranti, capace de canal, fitinguri de compresiune, electrofuziune, injectate, vane,etc.


Cu stima,
Echipa PROFITOP

www.profitop.ro

tel:0740 348 299